Det mener vores kunder


Festmusik til julefrokost
– Mange tak for musikken til vores julefrokost. Folk var rigtig rigtig godt tilfredse med musikken 🙂 !! Vi skal have jer i tankerne hvis vi på et tidspunkt skal arrangere så stor en fest igen.

Viborg Kommune

 

Festmusik til Bryllup
– Vi vil meget gerne takke jer for at have givet os en kanon underholdende aften. I levede til fulde op til forventningerne og formåede virkelig at få alle ud på dansegulvet. Godt gået. Mange af vores gæster har rost jer til skyerne. I kan på det varmeste anbefales til alle vi kender.

Jan og Henriette, Frederiksberg

 

Festmusik til julefrokost
– Perfekt festmusik til en perfekt julefrokost! Tak for en fantastisk aften.

Rune Mikkelsen, Hammel

 

Festmusik til julefrokost
– Vi siger tak herfra. Det var fantastisk musik i leverede og der er stor ros til jer fra alle:). Håber vi får lejligheden til at høre jer igen.

Henriette Nielsen, Niras Ålborg

 

Festmusik til Kobberbryllup
– Tak for en super god musisk oplevelse, det var bare fed musik.-Vi havde en rigtig dejlig aften. Jeg håber at få lov at høre jer en anden gang , hvor det ikke er mig som står for alt det praktiske.

De bedste anbefalinger herfra,- flere gæster tilkende giver at det var så godt!! Tommelfinger op. Forøvrigt et godt nr. at afslutte med “Det bedste til mig og mine venner” For det var det netop, det ultimative bedste.

Majbritt, Nibe

 

Festmusik til 30 års fødselsdag
– Det vælter ind med SMS´er og folk, der ringer ind og siger, de syntes I var hammergode. Jeg havde hænderne over hovedet hele aftenen over jeres musik.

Lars Davidsen, Holbæk

 

Festmusik til 40 års fødselsdag
– Når man nu ikke kan få Metallica til sin fest, og mine gæster nok ikke gad at høre på det hele aftenen, så synes jeg egentlig, at I var det bedste alternativ, jeg kunne komme op med. Tak for en god aften.

Thomas Sivertsen, Jelling

 

Musik til firmafest
– Musik Non stop spillede til vores årlige sommerfest. I spiller rigtigt godt, og I var gode til at få alle op af stolene. Tak for en god aften med god musik. Vi kan sagtens anbefale jer til andre.

Lydia Østergaard, KE-Grafisk, Herning

 

Festmusik til julefrokost
– Tusind mange tak for den fantastiske optræden d.27 januar 2012 til vores fest. Jeg har simpelthen fået så mange positive tilkendegivelser fra kollegaerne. Folk var så begejstrede.

Der var en hel del ømme aldrende kroppe resten af weekenden ovenpå heftig og lystig dans!! De syntes, I var fremragende. Tusind tak fordi I var med til at skabe en fantastisk fest.

Tina Laursen, Børn & unge, Århus Kommune

Mød Musiknonstop

Vi er 5 erfarne musikere fra Aarhus og Silkeborg, som har spillet sammen i over 15 år, hvor vi har vi underholdt danseglade gæster til et hav af fester.

Dekorativ
Anders

Sang & klaver

Mikkel
Mikkel

Guitar

Kim
Kim

Bas & kor

Trygvi
Trygvi

Trommer

Steffen
Steffen

Guitar & kor

Få et uforpligtende tilbud på musik til din fest

Skriv til os

Fortæl os om din fest og skriv, hvornår og hvor den skal holdes. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.