Festmusik til bryllup, fødselsdag & fest

Overgiv dig til dansegulvet og kendte sange, du kan synge med til

Der er lagt op til en festlig aften, når det århusianske festband Musik non stop danner den musikalske ramme om jeres fest eller bryllup.

Vi spiller til enhver fest, hvor I vil danse til populære ørehængere og velkendte hits fra de sidste 30 år.

Her kan bl. a. nævnes navne som Hugo Helmig, Robbie Williams, Nephew, Gnags, Thomas Helmig, Danseorkestret, Medina og mange flere.

Billede af festbandet Musik non stop

Festmusik eller Dinner + festmusik – du bestemmer

Har du både brug for musik under middagen og et festband, som kan sætte gang i festen bagefter?

Vores dygtige og erfarne huspianist Claus spiller stilfuld og afdæmpet klavermusik til middagen eller jeres repception. Repertoiret er bredt og består af jazz, pop, filmmusik, viser og evergreens. Hør Claus spille på claussondergaard.dk

Få et godt tilbud på dinnermusik + festmusik

Erfarent festband med fingeren på pulsen

Med mere end 10 års erfaring som festband har vi spillet musik til fester og bryllupper i hele Jylland for feststemte værter og deres glade gæster. Vi er et erfarent festband der tæller 5 mand. Vi spiller et bredt udvalg af de mest dansevenlige og populære ørehængere og hits fra de sidste 30 år.

Vi er et band der holder, hvad vi lover og sætter en dyd i at, I og jeres gæster skal få den bedste fest. Det kan ikke være anderledes. Faktisk øver vi også, hvilket betyder at vi kommer velforberedte og spiller til din fest eller bryllup.

Et gennemtestet koncept  og sange alle kender

Vi er ikke fem musikere, der bare mødes for at jamme og tjene nogle hurtige penge. De sange, vi spiller har vi rent faktisk en holdning til, og det er nogen vi har valgt fordi, vi godt kan lide dem. Se et udpluk af de sange vi spiller

Vi har spillet musik til bryllupper, fødselsdage, firmafester, og vi gør det godt. Vi elsker det, vi laver og det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for dig og dine gæster.

Jeres fest er derfor i trygge hænder, og I behøves ikke at have bekymringer af praktisk art. Vi er hurtige til at stille op, tilpasse lydniveauet, så alting kører, når I er klar til at danse. Så lange lydprøver og problemer med teknikken kommer I ikke til at bøvle med.