Festmusik til bryllup, fødselsdag & fest

Der er lagt op til en festlig aften, når det århusianske festband Musiknonstop danner den musikalske ramme om jeres fest eller bryllup.

Vi spiller til enhver fest, hvor I vil blive udsat for populære ørehængere og velkendte hits fra de sidste 50 år. Du kan bl.a. høre Queen, Robbie Williams, Andreas Odbjerg, Nephew, Gnags, Thomas Helmig, Kim Larsen, Moloko og mange flere.

Billede af festbandet Musik non stop

Festmusik eller Dinner + festmusik – du bestemmer

Har du både brug for musik under middagen og et festband, som kan sætte gang i festen bagefter?

Vores dygtige og erfarne huspianist Claus spiller stilfuld og afdæmpet klavermusik til middagen eller jeres repception. Repertoiret er bredt og består af jazz, pop, filmmusik, viser og evergreens. Hør Claus spille på claussondergaard.dk

Vi er et festband med fingeren på pulsen

Med mange års erfaring som festband har vi spillet musik til fester og bryllupper i hele Jylland for feststemte værter og deres glade gæster.

Vi er et band der holder, hvad vi lover og sætter en dyd i at, I og jeres gæster skal få den bedste fest. Det kan ikke være anderledes. Faktisk øver vi også, hvilket betyder at vi kommer velforberedte og spiller til din fest eller bryllup.

Vi er derfor ikke bare fem musikere, der bare mødes for at jamme og tjene nogle hurtige penge. De sange, vi spiller har vi rent faktisk en holdning til, og det er nogen vi har valgt fordi, vi godt kan lide dem – og fordi at vi kan mærke en god energi fra de dansende på gulvet.

Vi har spillet musik til bryllupper, fødselsdage, firmafester, og vi gør det godt. Vi elsker det, vi laver og det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for dig og dine gæster.

Jeres fest er derfor i trygge hænder, og I behøves ikke at have bekymringer af praktisk art. Vi er hurtige til at stille op, tilpasse lydniveauet, så alting kører, når I er klar til at danse. Så lange lydprøver og problemer med teknikken kommer I ikke til at bøvle med.

Mød Musiknonstop

Vi er 5 erfarne musikere fra Aarhus og Silkeborg, som har spillet sammen i over 15 år, hvor vi har vi underholdt danseglade gæster til et hav af fester.

Dekorativ
Anders

Sang & klaver

Mikkel
Mikkel

Guitar

Kim
Kim

Bas & kor

Trygvi
Trygvi

Trommer

Steffen
Steffen

Guitar & kor

Få et uforpligtende tilbud på musik til din fest

Skriv til os

Fortæl os om din fest og skriv, hvornår og hvor den skal holdes. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.