Festmusik til 40, 50 og 60 års fødselsdag

Få noget særligt ud af fødselsdagen: Book et festband!

Gæster der danser til en festFestmusik til 40, 50 og 60 års fødselsdage er et hit! Alle er glade, og stemningen er god. Livemusik er et godt afbræk fra at have siddet og spist, drukket og konverseret over middagen.

Dine gæster kommer på dansegulvet og festmusikken kan være en god lejlighed til, at få gang i festen, og gæsterne kan møde hinanden på en uformel måde.

Spark de høje hæle af, løsn slipset eller slå håret ud og syng med på mange af de velkendte hits.

 

Tusind tak for jeres bidrag til vores fest. Vi havde en kanon fest , og det var sjovt at danse til jeres musik – både for de unge og de lidt ældre. I har fået så mange komplimenter af vores gæster for god dansemusik. Vi er glade for, at vi valgte jer – kanon stemning.

Anni & Christian, Vejle – 60 års fødselsdag

Om Festbandet Musik non stop

Vi er et erfarent festband fra Aarhus, der består af fem glade mænd. Vi er kendetegnet ved at levere varen med en coolness, overskud og et glimt i øjet.

Billede af festbandet Musik non stop
Vi er kendt for at holde, hvad vi lover og sætter en dyd i at, I og jeres gæster skal få den bedste fest. Det kan ikke være anderledes. Faktisk øver vi også, hvilket betyder at vi kommer velforberedte og spiller til din fest eller bryllup.

Vi er ikke fem musikere, der bare mødes for at jamme og tjene nogle hurtige penge. De sange, vi spiller har vi rent faktisk en holdning til.

Få et gratis tilbud på livemusik til jeres fest

Vi spiller et bredt udvalg af de mest dansevenlige og populære ørehængere og hits fra de sidste 40 år.

Her kan bl. a. nævnes navne som Beatles, Robbie Williams, Gnags, Tv2, Bruno Mars, Danseorkestret, Stevie Wonder, Shawn Mendes, Gasolin, Thomas Helmig, Medina, og mange flere. Se et udpluk af de sange vi spiller

Vi har spillet musik til bryllupper, fødselsdage, firmafester de sidste 10 år, og vi gør det godt. Vi elsker det, vi laver og det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for brudeparret for deres gæster.

Ofte stillede spørgsmål om festmusik til fødselsdage

Til fødselsdage spiller vi som regel af 2 x 60 minutters varighed.

Mange foretrækker, at der skal være livemusik mellem desserten og natmaden, men tidspunktet og varighed er helt op til jer – vi er meget fleksible i den sammenhæng. Det afhænger af, hvornår I gerne vil starte.

Vi medbringer selv lyd- og lysudstyr, så musikken lyder godt og dansegulvet kan indtages af dine gæster.

Vi er et erfarent orkester og hurtige til at stille op og tilpasse lydniveauet, så alting kører som smurt, når I er klar til at indtage dansegulvet til tre gode timers hitparade fra de sidste 4 årtier.

Få svar på flere spørgsmål om booking af os