Festmusik til 40, 50 og 60 års fødselsdag

Festmusik til 40, 50 og 60 års fødselsdage er et hit! Alle er glade, og stemningen er god. Det er en skøn fest, hvor alle ofte er samlet – venner og familie.

Kender du det. I har siddet og spist og drukket godt. Der har været taler og indslag – I har konverseret, grint og hygget jer. Nu skal der ske noget andet. Livemusik er et godt afbræk fra at have siddet bænket over middagen.

Dine gæster kommer på dansegulvet og festmusikken kan være en god lejlighed til, at få gang i festen, og gæsterne kan møde hinanden på en uformel måde.

Spark de høje hæle af, løsn slipset eller slå håret ud og syng med på mange af de velkendte hits.

Billede af festbandet Musik non stop

Skal vi spille til din fødselsdag?

Vi er et erfarent festband fra Aarhus og Silkeborg, der er  kendetegnet ved at levere varen med overskud og et glimt i øjet. Vi er holder, hvad vi lover og sætter en dyd i at, I og dine gæster skal få den bedste fest. Det kan ikke være anderledes.

Vi spiller et bredt udvalg af de mest dansevenlige og populære ørehængere og hits fra de sidste 50 år – så der er både noget fra de unge dage og fra nyere tid.

Her kan bl. a. nævnes navne som Beatles, Robbie Williams, Gnags, Tv2, Bruno Mars, Danseorkestret, Queen, Volbeat, Thomas Helmig og mange flere.

Vi har spillet musik til rigtigt mange runde fødselsdage de seneste 15 år, og vi gør det godt. Vi elsker det, vi laver og det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for dig og dine gæster.

Lidt om det praktiske

Til fødselsdage spiller vi som regel af 3 sæt af 45 minutters varighed.

Mange foretrækker, at der skal være livemusik mellem desserten og natmaden, men tidspunktet og varighed er helt op til jer – vi er meget fleksible i den sammenhæng. Det afhænger af, hvornår I gerne vil starte.

Vi medbringer selv lyd- og lysudstyr, så musikken lyder godt og dansegulvet kan indtages af dine gæster.

Vi er et erfarent orkester og hurtige til at stille op og tilpasse lydniveauet, så alting kører som smurt – og vi udfærdiger selvfølgelig også en kontrakt med vores aftale.

Se flere spørgsmål og svar i vores FAQ

Tusinde tak for at I kom, og spillede til vores fest ❤. I forstår da at lave en fest! – Vi har fået så mange dejlige beskeder fra vores gæster, som synes Så godt om jer (også fra de unge gæster). Vi har ondt i dansemusklerne og er så taknemmelige 
Elly og Claus, Vejen, 50 års fødselsdag

Mød Musiknonstop

Vi er 5 erfarne musikere fra Aarhus og Silkeborg, som har spillet sammen i over 15 år, hvor vi har vi underholdt danseglade gæster til et hav af fester.

Dekorativ
Anders

Sang & klaver

Mikkel
Mikkel

Guitar

Kim
Kim

Bas & kor

Trygvi
Trygvi

Trommer

Steffen
Steffen

Guitar & kor

Få et uforpligtende tilbud på musik til din fest

Skriv til os

Fortæl os om din fest og skriv, hvornår og hvor den skal holdes. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.