Book festmusikken til bryllupsfesten

Brylluppet er den største fest af dem alle og noget ganske særligt!

Musik til bryllup og bryllupsfester i hele JyllandJeres bryllup er i gode hænder, når I booker bryllupsmusikken med os. Vi ved, at det betyder alt, at jeres livs aften rundes af med god festmusik.

I vil gerne samle venner og familie til en uforglemmelig bryllupsfest, og efter en veloverstået bryllupsmiddag skal der gerne ske noget: Der skal være gang i den, og gæsterne skal på dansegulvet til musik vi kender.

Det er oplagt at runde en vellykket bryllupsaften af med et liveband, der kan få gæsterne på dansegulvet til musik, I kan synge med til.

Live musik til jeres bryllup – gæsterne vil elske det!

Vi er et erfarent festband der tæller 5 mand. Vi spiller et bredt udvalg af de mest dansevenlige og populære ørehængere og hits fra de sidste 30 år.

Billede af festbandet Musik non stop

Her kan bl. a. nævnes navne som Gnags, Hugo Helmig, Amy Winehouse, Shawn Mendes, Stevie Wonder, Gasolin, Thomas Helmig, TV2, Medina, Danseorkestret og mange flere.

Vi er et festband, der holder, hvad vi lover og sætter en dyd i at, I og jeres gæster skal få den bedste fest. Det kan ikke være anderledes.

Vi er et festband, som ofte står i øvelokalet. Det betyder, at vi kommer velforberedte og spiller til jeres bryllup.
 

Få et gratis tilbud på livemusik til jeres fest

 

Vi har spillet musik til bryllupper, fødselsdage, firmafester de sidste 15 år, og vi gør det godt. Vi elsker det, vi laver og det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for brudeparret for deres gæster.

Vi er ikke fem musikere, der bare mødes for at jamme og tjene nogle hurtige penge. De sange, vi spiller, har vi synes vi selv er gode. Se et udpluk af de sange vi spiller her

Ofte stillede spørgsmål om musik til bryllup

1. Spiller I også under maden?
Vores erfarne huspianist Claus spiller stilfuld og afdæmpet klavermusik til middagen. Repertoiret er bredt og består af jazz, pop, filmmusik, viser og evergreens. Ham kan I booke sammen med os. Skriv til os og få et godt tilbud på dinnermusik + festmusik

2. Medbringer I selv lyd og lys?
Vi medbringer selv professionelt lyd- og lysudstyr, så musikken lyder godt og dansegulvet kan indtages af dine gæster.

3. Vi skal holde festen i samme lokale, vi skal danse i – holder I lange lydprøver?
Vi er et erfarent orkester, og vi er hurtige til at stille op og tilpasse lydniveauet, så alting kører, når I er klar til at danse. Så lange lydprøver og problemer med teknikken kommer du ikke til at bøvle med.

4. Hvad spiller I?
Vi spiller en masse gode hits fra de sidste 4 årtier og frem til i dag. Se nogle af sangene fra vores repertoire her

5. Hvor lang tid spiller I?
Vi spiller som regel 2 x 60 minutters musik indtil natmaden omkring kl. 02.00. Hvis det ikke er nok, kan vi booke jer et ekstra sæt? Ja, selvfølgelig.

6. Vi har ikke noget lydanlæg – kan man leje jeres lydanlæg efter, I er taget hjem?
Nej, det kan man ikke.

6. Spiller I brudevalsen?
Ja. Vi sørger for at brudevalsen bliver spillet.

Mangler du hjælp til den personlige festsang til bryllupet? Læs mere her

7. Hvornår plejer I at starte med at spille til et bryllup?
Vi begynder med at spille lidt i tolv. Med mindre, vi har aftalt andet. Når vi spiller til bryllupper, plejer vi at ankomme en time til halvanden før og sætte op. Det gør vi i al ro og mag, så det ikke forstyrrer jeres fest. Vi begynder altid med brudevalsen, og derefter skal der gang i dansegulvet.

Det plejer ikke at være nødvendigt at stille op midt på eftermiddagen, og hvis det er meget nødvendigt, bliver vi nødt til at lægge noget ekstra til  honoraret.

8. Kan man arrangere, at vi laver en kontrakt på forhånd?
Sagtens. Det har vi gjort flere gange. Vi udfærdiger en bindende kontrakt sammen med jer med alle de praktiske ting. Det giver en gensidig sikkerhed og I kan i ro og mag fokusere på en masse andre ting ved planlægning af festen.

9. Hvad skal brudeparret eller festarrangørerne gøre, for at holde vores del af aftalen?
I sørger for, at der er kraftstik og almindelige strømforsyninger i nærheden. Sørg for, at der et område på cirka 3 x 6 meter, hvor vi kan stå. Sørg for, at der er sodavand og øl til orkesteret. Får vi en bid mad eller natmad, bliver vi rigtigt glade.

10. Hvad nu hvis man bliver forsinket til en fest eller et bryllup og må rykke det hele?
Vi spiller normalvis til klokken 02.00 som er vores bagkant. Alt andet skal aftales i forvejen, hvis det bliver tilfældet.