Festmusik til bryllupsfesten

Brylluppet er den største fest af dem alle og noget ganske særligt. 

Jeres bryllup er i gode hænder, når I booker bryllupsmusikken med os. Vi ved, at det betyder alt, at jeres livs aften rundes af med god festmusik.

I vil gerne samle venner og familie til en uforglemmelig bryllupsfest, og efter en veloverstået bryllupsmiddag skal der gerne ske noget: Der skal være gang i den, og gæsterne skal på dansegulvet til musik vi kender.

Det er oplagt at runde en vellykket bryllupsaften af med et liveband, der kan få gæsterne på dansegulvet til musik, I kan synge med til.

Festbandet Musiknonstop

Skal vi spille til jeres bryllup?

Vi er et erfarent festband fra Aarhus og Silkeborg, der er  kendetegnet ved at levere varen med overskud og et glimt i øjet. Vi er holder, hvad vi lover og sætter en dyd i at, I og dine gæster skal få den bedste fest. Det kan ikke være anderledes.

Vi spiller et bredt udvalg af de mest dansevenlige og populære ørehængere og hits fra de sidste 50 år – så der er både noget fra de unge dage og fra nyere tid.

Her kan bl. a. nævnes navne som Andreas Odbjerg, Queen,, Robbie Williams, Gnags, Tv2, Danseorkestret, Volbeat, Thomas Helmig og mange flere.

Vi har spillet musik til masser af bryllupper de seneste 15 år, og vi gør det godt. Det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for dig og dine gæster.

Book et band – gæsterne vil elske det!

Livemusik til festen er kronen på værket, flødeskummet på kagen og det, som gæsterne husker. Vi er et festband, der holder, hvad vi lover og sætter en dyd i at, I og jeres gæster skal få den bedste fest. Det kan ikke være anderledes.

Vi er et festband, som ofte står i øvelokalet. Det betyder, at vi kommer velforberedte og spiller til jeres bryllup. Vi har spillet musik til bryllupper, fødselsdage, firmafester de sidste 15 år, og vi gør det godt.

Vi elsker det, vi laver og det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for brudeparret for deres gæster. Vi er ikke fem musikere, der bare mødes for at jamme og tjene nogle hurtige penge. De sange, vi spiller, har vi synes vi selv er gode.

Vores erfarne huspianist Claus spiller stilfuld og afdæmpet klavermusik til middagen. Repertoiret er bredt og består af jazz, pop, filmmusik, viser og evergreens. Ham kan I booke sammen med os.

Der er selvfølgelig noget grej, som skal stilles op. Men vi er et erfarent orkester, og vi er hurtige til at stille op og tilpasse lydniveauet, så alting kører, når I er klar til at danse.

Så lange lydprøver og problemer med teknikken kommer du ikke til at bøvle med.

Vi spiller som regel 3×45 minutters musik frem til natmaden og starter selvfølgelig med brudevalsen. Vi spiller frem til kl. 02.00 til bryllupper.

Mød Musiknonstop

Vi er 5 erfarne musikere fra Aarhus og Silkeborg, som har spillet sammen i over 15 år, hvor vi har vi underholdt danseglade gæster til et hav af fester.

Dekorativ
Anders

Sang & klaver

Mikkel
Mikkel

Guitar

Kim
Kim

Bas & kor

Trygvi
Trygvi

Trommer

Steffen
Steffen

Guitar & kor

Få et uforpligtende tilbud på musik til din fest

Skriv til os

Fortæl os om din fest og skriv, hvornår og hvor den skal holdes. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.