Musik til firmafesten

Sæt gang i firmafesten med et godt festband

Musik til firmafest og julefrokostDer skal være fest i jeres virksomhed og rammerne, underholdningen og musikken skal være af høj kvalitet. Det er altid en succes – uanset om det er til årets julefrokost, sommerfest eller event.

Vi mener, at livemusik er den bedste katalysator for en vellykket fest i virksomheden.

Vi kan levere et oplagt festband og en række dansevenlige hits, som kan tage jeres firmafest til det næste niveau og fuldende en sjov og hyggelig aften for alle ansatte.

Vi har bl.a. spillet for JMA A/S, Niras, Nordjyllands Trafikselskab, Aarhus Kommune, Oure-Skolerne, Viborg Kommune m.fl. Læs hvad vores kunder siger om os

Dinnermusik under middagen og festmusik bagefter?

Har du både brug for musik under middagen og et festband, som kan sætte gang i festen bagefter?

Vores erfarne huspianist spiller stilfuld og afdæmpet klavermusik til middagen eller jeres reception. Repertoiret er bredt og består af jazz, pop, filmmusik, viser og evergreens. Få et godt tilbud på dinnermusik + festmusik

Om Festbandet Musik non stop

Billede af festbandet Musik non stop

Vi er et erfarent festband der tæller 5 mand. Vi spiller et bredt udvalg af de mest dansevenlige og populære ørehængere og hits fra de sidste 30 år.

Her kan nævnes navne som Robbie Williams, Gnags, Tv2, Bruno Mars, Danseorkestret, Stevie Wonder, Gasolin, Thomas Helmig, Medina, og mange flere. Se et udpluk af de sange vi spiller her

Få et gratis tilbud på livemusik til jeres fest

Vi har spillet musik til bryllupper, fødselsdage, firmafester de sidste 12 år, og vi gør det godt. Vi elsker det, vi laver og det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for brudeparret for deres gæster.

 

Ofte stillede spørgsmål om festmusik til firmafesten

Til fødselsdage spiller vi som regel 3 sæt af 45 minutters varighed.

Mange foretrækker, at der skal være livemusik mellem desserten og natmaden, men tidspunktet og varighed er helt op til jer – vi er meget fleksible i den sammenhæng. Det afhænger af, hvornår I gerne vil starte.

Vi medbringer selv lyd- og lysudstyr, så musikken lyder godt og dansegulvet kan indtages af dine gæster.

Vi er et erfarent orkester og hurtige til at stille op og tilpasse lydniveauet, så alting kører som smurt, når I er klar til at indtage dansegulvet til tre gode timers hitparade fra de sidste 4 årtier.

Det er muligt at booke os god tid i forvejen, og i nogle tilfælde skriver vi en kontrakt, som sikrer både jer og os, at vores fælles aftale overholdes.