Sæt gang i firmafesten med et godt festband

Der skal være fest i jeres virksomhed og rammerne, underholdningen og festmusikken skal være af høj kvalitet.

Festmusik med et rigtigt band er altid en succes – uanset om det er til årets julefrokost, sommerfest eller event. Vi mener, at livemusik er den bedste katalysator for en vellykket fest i virksomheden – om det så det er den årlige julefrokost, event eller fest.

Vi kan levere et oplagt festband og en række dansevenlige hits, som kan tage jeres firmafest til det næste niveau og fuldende en sjov og hyggelig aften for alle ansatte.

Vi har bl.a. spillet for JMA A/S, Niras, Nordjyllands Trafikselskab, Aarhus Kommune, Oure-Skolerne, Viborg Kommune m.fl. Læs hvad vores kunder siger om os

Billede af festbandet Musik non stop

Den samlede pakke med dinner og festmusik

Har du både brug for musik under middagen og et festband, som kan sætte gang i festen bagefter? Vi kan levere begge dele.

Vores erfarne huspianist spiller stilfuld og afdæmpet klavermusik til middagen eller jeres reception. Repertoiret er bredt og består af jazz, pop, filmmusik, viser og evergreens. Få et godt tilbud på dinnermusik + festmusik

Vi er et erfarent festband der tæller 5 mand. Vi spiller et bredt udvalg af dansevenlige klassikere og populære ørehængere fra de sidste 50 år.

Her kan nævnes navne som Andreas Odbjerg, Robbie Williams, Gnags, Tv2, Bruno Mars, Danseorkestret, Queen, Gasolin, Thomas Helmig og mange flere. Se et udpluk af de sange vi spiller her

Vi har spillet festmusik til firmafester, julefrokoster, bryllupper, runde fødselsdage i mange år, og vi gør det godt. Vi elsker det, vi laver og det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for jeres medarbejdere.

Lidt om det praktiske

Til firmafester og julefrokoster spiller vi som regel 3 sæt af 45 minutters varighed.

Vores musik spænder over nogle af de største hits fra 60´erne og frem til i dag, og vi gør meget ud af, at spille festmusik, der appellerer til både unge og ældre – så er der noget til alle.

Mange foretrækker, at der skal være livemusik mellem desserten og natmaden klokken 01.00. Lad os tage en snak om tidspunkt og varighed – vi er fleksible i den sammenhæng.

Vi medbringer selv lyd- og lysudstyr, så musikken lyder godt og dansegulvet kan indtages af gæsterne. Vi er et erfarent orkester og hurtige til at stille op og tilpasse lydniveauet, så alting kører som smurt, når gæsterne er klar til at indtage dansegulvet.

Vi anbefaler, at du booker os god tid i forvejen, og vi udfærdiger gerne en kontrakt, som sikrer at vores fælles aftale overholdes.

Se flere spørgsmål og svar i vores FAQ

– Vi siger tak herfra. Det var fantastisk musik i leverede og der er stor ros til jer fra alle:). Håber vi får lejligheden til at høre jer igen.
Henriette Nielsen, Niras Ålborg, Firmajulefrokost

Mød Musiknonstop

Vi er 5 erfarne musikere fra Aarhus og Silkeborg, som har spillet sammen i over 15 år, hvor vi har vi underholdt danseglade gæster til et hav af fester.

Dekorativ
Anders

Sang & klaver

Mikkel
Mikkel

Guitar

Kim
Kim

Bas & kor

Trygvi
Trygvi

Trommer

Steffen
Steffen

Guitar & kor

Få et uforpligtende tilbud på musik til din fest

Skriv til os

Fortæl os om din fest og skriv, hvornår og hvor den skal holdes. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.