Musik til firmafesten

Et godt festband er den bedste katalysator for en vellykket firmafest

Musik til firmafest og julefrokost

Livemusik er den bedste underholdning

Der skal være fest i jeres virksomhed og rammerne, underholdningen og musikken skal være af høj kvalitet. Det fortjener alle medarbejdere – uanset om det er til årets julefrokost, sommerfest eller event.

Vi mener, at livemusik er den bedste katalysator for en vellykket fest i virksomheden. Vi kan levere et oplagt festband og en række dansevenlige hits, som kan tage jeres firmafest til det næste niveau og fuldende en sjov og hyggelig aften for alle ansatte.

Vi har bl.a. spillet for JMA A/S, Niras Ålborg, Nordjyllands Trafikselskab, Aarhus Kommune, Oure-Skolerne, Himmelbjerggården m.fl.

Læs hvad kunderne mener

Om Festbandet Musik non stop

Vi er et erfarent festband der tæller 5 mand. Vi spiller et bredt udvalg af de mest dansevenlige og populære ørehængere og hits fra de sidste 30 år. Her kan bl. a. nævnes navne som Robbie Williams, U2, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Gasolin, Thomas Helmig, Medina, Danseorkestret og mange flere.

Se et udpluk af de sange vi spiller her

Vi har spillet musik til bryllupper, fødselsdage, firmafester de sidste 10 år, og vi gør det godt. Vi elsker det, vi laver og det betyder alt, at I vi kan være med til at skabe en uforglemmelig aften for brudeparret for deres gæster.

Ofte stillede spørgsmål om festmusik til firmafesten

Til fødselsdage spiller vi som regel 3 sæt af 45 minutters varighed. Mange foretrækker, at der skal være livemusik mellem desserten og natmaden, men tidspunktet og varighed er helt op til jer – vi er meget fleksible i den sammenhæng. Det afhænger af, hvornår I gerne vil starte.

 

festbandet-musiknonstop-lrgVi medbringer selv lyd- og lysudstyr, så musikken lyder godt og dansegulvet kan indtages af dine gæster. Vi er et erfarent orkester og hurtige til at stille op og tilpasse lydniveauet, så alting kører som smurt, når I er klar til at indtage dansegulvet til tre gode timers hitparade fra de sidste 4 årtier.

Det er muligt at booke os god tid i forvejen, og i nogle tilfælde skriver vi en kontrakt, som sikrer både jer og os, at vores fælles aftale overholdes.

Få svar på flere spørgsmål om booking af os

Del denne side med dine venner Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on Facebook